29 Eylül 2012 Cumartesi

Olumlamalar veya Olumlama Cümleleri

Olumlamalar veya Olumlama Cümleleri, Para Olumlaması, sağlık olumlaması, bolluk bereket olumlaması, aşk sevgi olumlaması, huzur mutluluk gibi olumlamalar bir önceki konu bahsettiğim yani Reiki Nedir? için tıklayınız...

konusunda yazdıgım gibi değerlendirmeye açıyorum arkadaşlar. olumlama ve olumlama cümlelerinin sistemi tamamen düşünce gücümüzü aktif ederek hayatımıza niyet ettiğimiz konuyu çağırmaktan ibarettir. Biz insanlar her zaman sol kulagımızı göstermek için sağ elimizi kullanmayı yada sağ kulagımızı göstermek içinde sol kulagımızı kullanmayı alışkanlık ederek işin uzun kısmına geçmişiz. 

Olumlama cümlelerini incelemeye bile gerek yok, ne sihirli kelimedir nede büyü kelimesidir, tamamen pozitif düşüncenin ürünüdür. Biz insanlar ne kadar pozitif düşünür ve inanırsak hayatımızda karşılaştıgımız olaylarda bu denli pozitif olacaktır. Ama burada önemli olan sadece düşünmek değil düşündüğümüze inanmaktır. Çünkü niyete eğer bilinçaltı veya bilinç inanmaz ise işin püf noktası kaçırılmış olunur. Bu sebeple her neyi istiyorsanız hayatınızda önce buna karar verin ve İNANIN sonrada İSTEYİN..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder